Henri Vettenranta

Olen ehdokkaana Kirkkovaltuustoon Nro 16 ja Seurakuntaneuvostoon Nro 28 Seurakuntatyö on tullut tutuksi jo nuorena. Jo ennen rippikoulua aloin vetämään kerhoja apuohjaajana. Töitä olen tehnyt seurakunnissa nuorisotyönohjaajana ja vapaaehtoistyön kautta. Lähetystyössä olen toiminut Tansaniassa ja Indonesiassa. Ammatiltani olen opettaja. Lapset, nuoret, perheet ja vanhukset ovat seurakunnan keskiössä. Erityisesti kannan huolta nuorista tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla. Monipuolisten työmuotojen turvaaminen on seurakunnassa tärkeää! Seurakunta on ennen kaikkea paikka missä usko saa kasvaa ja voimme kohdata kristittyjä sekä levähtää. Saamme oppia tuntemaan Jumalaa ja kristittynä elämistä. Voimme tulla palveltavaksi ehtoollispöydässä ja antaa omat taitomme käyttöön kykyjemme mukaan. Diakonia ja yhteiskunnasta syrjäytyneiden kohtaaminen on tärkeä osa seurakuntatyötä. Olen toiminut opettajana, rehtorina ja konsulttina lasten, nuorten ja aikuisopetuksen parissa reilut 20 vuotta. Nuorten kanssa toimiminen on ollut innostavaa ja olen saanut nauttia monipuolisista työtehtävistä perusopetuksesta aina kansainvälisiin kouluihin sekä yliopistoon. Perheeni on tärkeä voimavara työssäni ja antaa merkitystä sekä pohjaa myös tulevaisuuden rakentamiselle kirkossamme.