Vesa Lehmus

Ehdokas Kirkkovaltuustoon Nro 13 ja Seurakuntaneuvostoon Nro 22

Olen Vesa Lehmus, ehdokkaasi sekä valtuustoon, että neuvostoon. Olen kasvanut seurakunnan työntekijöiden perheessä ja nähnyt miten toimintaa käytännössä pyöritetään. Minulla on vaimoni kanssa kaksi jo aikuista lasta, joten vielä on tuoreessa muistissa lapsuuteen, nuoruuteen ja nuoren aikuisen kasvuun liittyvät vaiheet ja haasteet. Musiikki ja laulu ovat minulle läheisiä harrastuksia ja olen esiintynyt usein seurakunnan tilaisuuksissa. Olen saanut lapsesta asti kasvaa Kristuksen tuntemisessa ja uskossa. Haluan omilla toimillani edistää evankeliumin julistusta lähellä ja kaukana.

Usko Jeesukseen on lahja Jumalalta, mutta se saa alkunsa siitä, että Jeesuksesta pääsee kuulemaan. Kristuksen seuraajat ovat kaikki lähetettyjä viemään ilosanomaa eteenpäin, se välittyy ihmiseltä toiselle. On kuitenkin hyvin tärkeää, että on olemassa yhteisö ja yhteisöllä yhteinen paikka, jossa kristityt voivat kokoontua. Sitä varten on seurakunta, sen työntekijät ja rakennukset. Meitä edeltävät sukupolvet ovat tehneet valtavasti työtä ja rukoilleet, että meillä on nyt tällainen yhteiskunta ja kirkko, jossa evankeliumin julistus voi jatkua seuraavillekin sukupolville. Meidän tehtävämme on omalta osaltamme jatkaa tätä työtä Raamatun opetukseen tukeutuen.

Minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai tule juttelemaan kanssani kun
tapaamme kirkolla.