Minna Djupsjöbacka

Olen ehdokkaana Seurakuntaneuvostoon Nro 17 ja Kirkkovaltuustoon Nro 11

Minna Djupsjöbacka Pajamäestä tervehdys! Olen saanut olla yhden kauden seurakuntaneuvoston jäsen ja kirkkovaltuustossa vara-varajäsen. Mielelläni jatkan, jos sen minulle suotte.

Muutin Helsinkiin 26 vuotta sitten, olen syntynyt ja opiskellut Tampereella, asunut Lohjalla, Huittisissa, Säkylässä, Nokialla ja Saksassa. Sukujuureni ovat Keski-Pohjanmaalta. Teerijärveltä löytyy pieni kylä Djupsjöbacka, josta isäni on kotoisin. Äitini on Kaustiselta kansanmusiikkipitäjästä.

Olen kolmen aikuisen äiti, kolmen lapsenlapsen mummi ja kahden vävyn anoppi. Työkseni myyn laboratoriolaitteita, olen koulutukseltani diplomi-insinööri. Nuoruudesta asti olen ollut suhteellisen aktiivinen seurakuntalainen, ainakin kirkossakävijä ja kuorolainen.

Tarvitsen elämääni turvallisen kallion ja sellaiseksi koen kristinuskon, luterilaisen kirkon. Ekumenia, pyhiinvaellukset, rukous, ehtoollinen, kirkkomusiikki, virret ja gospel ovat minulle tärkeitä.

Toivon, että kirkko ja kristinusko säilyttää paikkansa suomalaisessa yhteiskunnassa merkittävänä tukena ja turvana. Ja että Pitäjänmäen seurakunta voi olla ihmisille tarjoamassa tukea, apua, turvaa, armoa ja pyhyyttä.

Tunnuslauseeni olkoon: Nöyrästi pyhä