Pirkko Junkkaala

Olen ehdokkaana Seurakuntaneuvostoon Nro 20

”Hei, olen Pirkko Junkkaala, asun aivan kirkon pihapiirissä ja lähdin mukaan vaaliin voidakseni vaikuttaa asioihin, joista seurakuntaneuvostossa päätetään ja kertoakseni, että ovi seurakuntaan on auki kaikille.

Olet tervetullut kirkkoon ja seurakunnan toimintaan, vaikka et tuntisi sieltä ketään tai et ole tavannut käydä kirkossa tai vaikka epäilisit, voiko kirkolla olla mitään annettavaa sinulle. Tule ja katso!

Perheeseeni kuuluu puoliso Eero, kolme aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi, ihana. Koulutukseltani olen nuorisotyöntekijä, mutta työskennellyt pisimpään luokanopettajan tehtävissä, viimeksi Suomen Lähetysseuran palveluksessa Tansaniassa. Luen, kirjoitan, kuuntelen musiikkia sekä valokuvaan mielelläni ja harrastan vesijuoksua.

Käyn kirkossa aina kun voin. Saan messusta voimia, rohkaisua ja eväitä arkeen. Usko on kantanut minua tähän asti niin iloissa kuin suruissa sekä elämän muilla tavoin koetellessa.”