Jarkko Niiranen

Ehdokas Seurakuntaneuvostoon Nro 23 Lupauduin ehdokkaaksi Pitäjänmäen seurakuntaneuvostoon monesta eri syystä. Ensinnäkin olen asunut seurakunnan alueella jo lähes 20 vuotta ja ollut hyvin tyytyväinen seurakunnan monipuoliseen toimintaan. Alkuvuosina olimme vaimoni kanssa aktiivisesti mukana seurakunnan nuorten aikuisten ryhmässä. Lastemme kautta myös seurakunnan kerho- ja rippikoulutyö ovat tulleet tutuiksi. Omasta nuoruudesta ovat samalla nousseet mieleen toimiminen isosena vaellusrippikoululeireillä, aika gospel-bändin kitaristina ja laulajana sekä vuodet kristillisen opiskelijajärjestön vastuunkantajana. Ammatiltani olen laskennallisen rakennetekniikan professori, koulutukseltani olen teknillisen fysiikan ja matematiikan diplomi-insinööri ja tekniikan tohtori. Harrastukseni vaihtelevat vuodenaikojen mukaan: mukana on monipuolisesti kuntourheilua, pallopeleistä lasketteluun ja eräretkeilyyn, mutta myös monenlaista käsillä tekemistä ja musiikkia eri muodoissa.